HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Mutlu Bebek, Mutlu Anne

29-07-2020 15:03
Mutlu Bebek, Mutlu Anne

Mutlu Bebek, Mutlu Anne

Kadınların anne olduktan sonra içerisine girdikleri yoğun dönemle kendilerini unutup tamamen bebekleriyle ilgilenirler. Bu süreç Bebek için ne kadar önemliyse bir anne içinde o kadar önemlidir. Kadınlar için her zaman çok önemli olan bakımları bu süreçte aksatabilir. Halbuki kadın kendine bakım yapıp özen gösterdikçe mutlu olur. Mutlu kadın, mutlu anne anlamına gelmektedir. Mutlu anne ise mutlu bir yuva anlamına gelir. Kadınlar anne olduktan sonra bebeğine bakım gösterme telaşı içinde kendilerini unutmamalı ve bebekleriyle ilgilenirken aynı zamanda kendilerini ihmal etmemeleridir. İlk olarak işe, vücut bakımıyla başlanabilir. Örneğin alınan kiloları verip çatlaklarla mücadele etmekle başlanabilir. Ya da gebelik döneminde kullanılan çatlak kremlerini doğumdan sonra da bir süre kullanılmasında fayda olacaktır. Küçük ama etkisi büyük birkaç dokunuşla hem kendinize hem de bebeğinize zaman ayırabilirsiniz.

Endişe etmeye gerek yok, anne-bebek bakımı konusunda hem mağazamızdan hem de yerinizden bile kalkmadan internet üzerinden ulaşabilirsiniz. www.miningaa.com adresinden aradığınız tüm anne ve bebek banyo & bakım ürünlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

Bebeklerde Cilt Bakımı: Bebeğiniz o kadar hassas ki, cildini kuru, sıcak ve soğuk hava koşullarınızdan korumanız gerekir. Bu nedenle her banyodan sonra mutlaka yağ, vücut losyonu gibi banyo & bakım ürünleri ile nemlendirilmelidir. Pişik kremleri de elimizin altında olması gereken en önemli ürünlerin başında gelir. Soğukta dışarı çıktığında, cildinin açıkta kalan yerleri için cilt tipine uygun nemlendirici ürünler kullanılmalıdır. Güneşli günler içinse güneş bakım kremini yanınızdan ayırmamalı ve ihtiyaç halinde kullanılmalıdır.

 

Bebeklerde Saç Bakımı: Bebeğinizin kafa derisi ilk doğduğunda konak adı verilen kabuklarla kaplanabilir. Konakların geçmesi biraz zaman alsa da kullanacağız güvenilir bir hassas bir şampuan ve yumuşak kıllı fırça tarak ile bebeğinizin saç bakımını kolaylıkla yapabilirsiniz.

 

Bebeklerde Tırnak Bakımı: Anneleri en çok tedirgin eden bebek bakım aşamalarından biri de tırnak bakımıdır. Bebeğiniz yeni doğduğunda; ince, sivri ve uzun tırnaklarla dünyaya gelir. İlk etapta tırnakları kısa olsa da sonuçta uzayacak ve onları kesmeniz gerekecek. Görüldüğü kadar korkutucu bir olay değil, korkmaya gerek yok. Küçük makas tipi ya da çıt çıt tırnak makası çeşitlerinden hangisini rahat kullanabilecekseniz, birini seçerek bebeğinizin tırnaklarını kolaylıkla kesebilirsiniz.

 

Bebeklerde Diş Bakımı: Bebeğinizin dişleri henüz çıkmamış olsa bile, 0 yaş için yumuşak uçlu parmak fırçaları ile damak bakımınızı yapabilirsiniz. Dişleri çıktıktan sonra ise yaşına uygun bir diş macunu ve fırça kullanarak bebeğinizin dişlerini düzenli olarak fırçalamalısınız.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.