HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Banyonuzu Çocuklar İçin Güvenli Hale Getirin!

Banyonuzu Çocuklar İçin Güvenli Hale Getirin!

Banyonuzu Çocuklar İçin Güvenli Hale Getirin!

Evinde çocuğu olanlar, evdeki her eşyanın tehlikesiz ve güvenli olduğunu daima garanti etmenin ne kadar zor olduğunu bilirler. Evdeki diğer mekânlarda olduğu gibi, aynı kurallar banyo için de geçerlidir. Tezgâhın üzerinde duran sıcak saç maşanızı çocuğunuzun erişemeyeceği bir yerde tutmak istiyor olabilirsiniz ya da banyodan çıktıktan sonra ayaklarının kayıp düşmesini istemezsiniz, o halde banyonuzu çocuğunuz için güvenli hale getirmek son derece önemlidir. Banyonuz, çocuğunuz için herhangi bir tehlike olasılığı taşımayan, güvenli bir yer olmalıdır. Banyo, küçük çocukları olan aile bireyleri için tam bir faaliyet merkezidir. İster yıkanma zamanı olsun isterse de tuvalet eğitimi, banyonuzu güvenli hale getirdikten sonra çocuğunuzun zarar görmesini önleyebilirsiniz. Banyonuzu çocuklar için hem güvenli hem de eğlenceli hale getirecek ürünleri Miningaa.comda bulabilirsiniz.

Banyodayken Bir Gözünüz Daima Çocuğunuzda Olsun!

Çocuğunuzun banyo zamanında yanından ayrılmayın. Banyo da işiniz bittiğinde küveti boşalttığınızdan emin olun. Kullandığınız kovaları da ortadan kaldırmayı unutmayın. Banyodaki eşyalarınızın ve mobilyaların keskin kenarlı ve sivri köşeli olmamalarına dikkat edilmelidir. Banyodaki küvetin, duş alanının ve yer döşemesinin kaymaz özellikte olan bir kaydırmaz bantlar olmasına dikkat edilmelidir. Kaydırmaz bantlar, banyodaki zeminlerde, küvet içinde, kapı önlerinde banyo içindeki tüm alanlarda banyo ve ıslak zeminlerde kullanıma uygundur. Miningaa.com banyo ve ıslak zemin kaydırmaz bantlar, kendinden yapışkanlı olup koruyucu malzeme çıkartılarak uygulanacak şekilde yere yapıştırılır. Özellikle çocuklar yürümeye başladığı zaman daha çok hareketlenmelerinden dolayı banyo küvetleri içerisinde kayıp düşmelerini önlemek için küvet tabanına kaydırmaz bantları temin edip yapıştırabilirsiniz.

 

ÜRÜNLERE GİTMEK İÇİN GÖRSELİ TIKLAYIN!

 

 
Miningaa Bebek Banyo Termometresi
 
 Banyo Ve Islak Zemin Kaydırmaz Bant 
 
 Klozet Kilidi


 

Küvetteki Suyun Sıcaklığını Bebeğinize Göre Ayarlayın

Çocuğunuzu küvete sokmadan önce suyun sıcaklığını kontrol edin. Bebeğinizin hassas cildini sıcak su yanma tehlikesine karşı ekstra koruma için önerilen banyo termometrelerini kullanmanızı öneririz. Banyo sırasında su sıcaklığının 36-38 derece arasında olmasına dikkat etmelisiniz. Ancak suyun ısısını kontrol etmek için kimi durumlarda oldukça zor olabilir. Musluktan akan suyun belli bir derecenin üstüne çıkmasını önlemek için musluğa ısı derecesini görebileceğiniz bir aparat takılmalıdır. Çünkü sizin teniniz bebeğinizin hassas teniyle bir değildir. Ayarladığınız sıcaklıkta gönülrahatlığı ile bebeğinize banyo yaptırabilirsiniz.Bebeğinizin çok sıcak suda canı yanmaması ya dasoğuk suda üşümemesi içinLED göstergeden sıcaklığı takip edebilirsiniz. Geleneksel termometlere gerek kalmadan zahmete katlanmadan annelerin bebeklerine banyo yaptırabilirler. Böylece çocuğunuz ve bebeğiniz için en uygun su sıcaklığını yakalayabilirsiniz.

Klozet Kapağı Kilidi Takın

Klozetler, farklı yapıları nedeniyle bebeklerin ilgisini çeken bir diğer banyo ekipmanıdır. Klozet güvenlik kapak kilitleri, klozetleri kullanmadığınız durumlarda onu kilitli bir şekilde tutmanızı ve bebeğinizin klozetle oynamasının önüne geçmenize yardımcı olur. Miningaa.com klozet kilidi, klozet kapağının çocuklar tarafından kapağın açılma tehlikesini karşı önlem olarak kullanılır. Bu arada çocuğunuzun kirli suyla oynamasını ve nesnelerin tuvaletin içine düşmesini önler.

Bebek Banyo Şapkasıyla Rahat Edin

Bebeğiniz, saçlarını yıkadığınızda eğer ağlıyorsa veya huysuzlanıyorsa istemsizce su yutabilir. Yüzüne gelen su bebeğinizi korkuttuğunda veya bebeğiniz banyo sırasında ağladığında banyo yaptırmak sizin için tam bir eziyete dönüşür. Miningaa.com bebek yıkama şapkasıbu durumu engellemeye yardımcı olan banyo güvenlik ürünlerindendir. Bebeğinizin yüzüne ve gözlerine su gelmesini engellediğinizde, bebeğinizin rahatsız olduğu durumlardan birini engellemiş olursunuz. Yüzüne su geldiğinde kısa süreli nefes alamama durumu yaşıyor olması bebeğinizi korkutabilir ve bu yüzden bebeğiniz ağlamaya başlayabilir. Bu durum hem ebeveyn için hem de bebek için banyo zamanını olumsuz etkiler. Bu durumu halledip, bebeğiniz için banyo ritüeli oyun haline geldiğinde sizin için her şey çok daha kolaylaşacaktır. Böylece sakin, mutlu ve güven içinde banyo yapacaktır. Banyo yapmayı sevdirmenizde sizin için bebek banyo şapkası yardımcı güvenlik ürünlerden olacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.